Rouwauto bovenaf.jpg

Ons verhaalIEDERE STAP DIE WE ZETTEN IS PERSOONLIJK

Passie en toewijding komen samen om uniek vervoer te creëren en waar we met toewijding en respect staatsievervoer verzorgen voor overledenen en hun nabestaanden. Onze oorsprong als bescheiden onderneming heeft zich ontwikkeld tot een vertrouwde naam in exclusief vervoer binnen de uitvaartbranche. Van statige rouwauto's tot modern en bij de overledene passend vervoer. Wij hebben ons gespecialiseerd om aan alle behoeften rondom staatsievervoer te voldoen.

Eén moment om het goed te doen...

Wat ons kenmerkt, is niet alleen de kwaliteit van onze dienstverlening, maar ook de empathie die we toevoegen aan elk moment. Bij ons draait het niet enkel om het verplaatsen van overledenen en hun naasten; het gaat om het creëren van een respectvolle en waardige ervaring tijdens deze gevoelige reis. Of het nu gaat om een serene uitvaart, een ingetogen plechtigheid, of het begeleiden van nabestaanden, wij streven ernaar om elk staatsiemoment betekenisvol te maken.

Als team voelen wij ons vereerd om deel uit te maken van deze intieme momenten, waarbij we niet alleen het staatsievervoer leveren, maar met waardigheid en zorg bijdragen aan het laatste stuk van de reis. De laatste reis kan maar één keer, en die laatste keer moet goed zijn.

Onze geschiedenis

Van bescheiden start als stalhouderij in 1897 tot hedendaags gespecialiseerd staatsievervoer, ons bedrijf heeft een opmerkelijke evolutie doorgemaakt. Oorspronkelijk bekend om paardenkoetsen, transformeerden we met de tijd mee naar een veelzijdig vervoersbedrijf. Strategische samenwerkingen en overnames in de 21ste eeuw verrijkten ons aanbod en versterkten onze positie. Wij belichamen toewijding aan vakmanschap. Nu, met specialisatie in staatsievervoer, blijven we een integraal onderdeel van respectvolle afscheidsmomenten en herinneringen.

Onze geschiedenis

De laatste keer...

De laatste keer...

Samen langs de plek waar je als kind speelde.

De laatste keer...

Samen langs de straat waar je vroeger woonde.

De laatste keer...

Samen langs ons favoriete plekje in de natuur.

De laatste keer...

Moet bijzonder zijn.

Het zijn de meest beladen meters van iemands leven, die vragen om geborgenheid en respect.

Tijdens dit dierbare moment maken wij het verschil.

We zorgen dat alles precies zo is, zoals het zou moeten zijn.

Iedere stap die we zetten is persoonlijk. Geen vraag is voor ons te gek; wij passen plannen aan naar jouw persoonlijke voorkeuren.

Iedere meter die we rijden is memorabel. We laten niets aan het toeval over; onze experts hebben ervaring en zijn getraind voor verschillende situaties.

Want er is maar één laatste rit..

En wij weten hoe belangrijk die is.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates.