Fiat 500

Kinderrouwauto

Omschrijving

Speciaal voor de uitvaart van een kind is een Kinderrouwauto gebouwd. Een roomwitte Fiat 500. De auto is verlengd maar zonder concessies te doen aan de uitstraling. Het is nog steeds een “lieve” auto. Op deze manier kunnen we op een passende manier een kind begeleiden naar de laatste rustplaats.

Het overlijden van een kind is misschien wel de meest ingrijpende gebeurtenis in een mensenleven. Om het verlies van een kind een plaats te kunnen geven is afscheid nemen belangrijk en dat moet iedereen op zijn of haar manier doen. Het verwerken begint dan pas.

Bij het regelen van de uitvaart blijkt pas dat de we eigenlijk niet zijn ingesteld op het afscheid moeten nemen van een kind. Veel faciliteiten zijn gericht op volwassenen, zo ook het vervoer. Een rouwauto is veelal veel te groot voor een kindje waardoor de uitvaart onpersoonlijk wordt.

Specificaties

Afmetingen
In de Kinderrouwauto kunnen uitvaartkistjes of mandjes geplaatst worden tot een lengte van 1,40 meter. Naast het kistje of mandje is ruimte voor tekeningen, knuffels en bloemen.

Zelf rijden
Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u de laatste rit van uw kind zelf wilt verzorgen. Wij bieden u de mogelijkheid om de auto zelf te besturen.